Póló nem csak a hétköznapokra

Sokan hordanak pólót a hétköznapokban de arra kevesen gondolnak, hogy a póló elegánsan is kombinálható. Pedig ha egy jól szabott egyedi póló van a szekrényünkben azt könnyen felvehetjük elegánsabban is.

Hölgyek esetében egy fehér pólóval könnyen kiváltható a vasalt fehér blúz. Ugyanúgy felvehetjük szoknyával és blézerrel mint egy blúzt de mégis praktikusabb, hisz nem olyan kényelmetlen mint egy blúz, és a vasalással sem kell törődnünk.

Férfiak esetében érdemes galléros pólót választani mert ezzel elegáns mégis laza hatást érhetünk el, érdemes minőségi, jól kombinálható alapdarabokba befektetni, hisz az ilyen időtálló darabok remek megoldást jelentenek reggelente amikor nem akarunk sok időt az öltözködéssel tölteni mégis normálisan akarunk kinézni.

Használjuk ki az üzletek kínálatát, hiszen rengeteg szabást és színt beszerezhetünk ezzel megkönnyítve a ruhaválasztás problémáját és eggyel kevesebb dolog lesz ami észrevétlenül elviszi az időnket fölöslegesen. Egy egyedi póló sokat javíthat a megjelenésünkön, érdemes beszerezni egyet.