Gazdag a repertoár az eladó lakások Szombathely kategóriában

Az osztrák határhoz közeli városokban keres lakást? Vegye szemügyre az eladó lakások Szombathely hirdetéseket! 28 millió Forintért 160 m2-es családi ház tulajdonosa lehet. Az ingatlan közel van a belvároshoz és a környék is kimondottan csendes.

A 160 négyzetméteren megtalál 6 szobát, méretüket tekintve kisebb-nagyobb helyiségek, 2 konyhát, 2 fürdőszobát. Kétszintes lakás, ami ideális két család számára is. A fűtés kétféleképpen használható. Rendelkezésére áll a vegyestüzelésű kazán, illetve melegíthet gázzal is. A földszinti rész ad helyet a garázsnak, ahol a gépkocsit biztonságban tudhatja. A családi ház kitűnő állapotban van, mivel a tulajdonosa odafigyelt a karbantartására.

A kert is rendezett, gondozott dísznövények sokasága teszi széppé, hangulatossá. Nyáron alkalmas grillezésre, pihenésre, kikapcsolódásra. Érdemes alaposabban szemügyre venni, mivel az ár a 302 m2-es területet is magába foglalja. Az eladó lakások Szombathely városában igen drágák, de ez a családi ház adottságaival együtt megéri az árát.