Bár a fogszabályozás trendi, azért annak is van megoldás, akinek nem tetszik

Az elmúlt pár évben egy nagyon érdekes folyamat zajlott le a tinédzserek között, ami szerény véleményem szerint, nagyon is jó, miszerint is az okosság és az ápoltság menő és minden olyan jel, ami ezzel összeköthető király és nem ciki.
Az egyik ilyen nagy változás például, hogy a fogszabályozó ma már nem hogy nem ciki, de kifejezetten cool kiegészítőnek számít, így mindenféle színben, formában és stílusban viselik a fiatalok. Ez, szerintem, szintén nagyon jó dolog, mert azt mutatja, hogy ténylegesen fejlődik a társadalmunk és nem a külsőségek számítanak, hanem a mögöttes tartalom.
Ennek ellenére, vannak azért, akik még mindig nem kedvelik ezt a kiegészítőt, bár ezek többsége a fiatal felnőttek közé tartozik. De nekik sem kell megijedni, nem kell mindenkinek feltűnő, látványos fogszabályozót hordani, ugyanis a kutatók gondoltak rájuk is.
Kifejlesztették az úgy nevezett láthatatlan fogszabályozást.
A láthatatlan fogszabályozás egy olyan eszköz, amely, működési elvének és alapanyagának köszönthetően nem, vagy csak nagyon kismértékben látható mások számára, miközben tökéletesen ellátja feladatát.
Azt azért nem állítanám, hogy a láthatatlan fogszabályozás teljesen észrevehetetlen, de ha nem tudjuk, hogy keresni kell, nem valószínű, hogy feltűnik, illetve, ha mégis, akkor is olyan minimálisan látható, hogy nem zavaró.
Tehát, azok, akik eddig azért nem végeztettek fogszabályozást, mert nem akarták, hogy mások lássák a készüléket, menjenek el a fogorvoshoz és kérjenek láthatatlan fogszabályozást.