Az INESA LED panel egyenletes fényszórása

A modern technológiának köszönhetően, egyszerűen világíthatunk be egész nagy termeket, folyosókat, és kültéri felhasználásra is kiválóan alkalmasak ezek a termékek. Az INESA LED panel energiatakarékosan működik, és ez jelenti a megfelelő megoldást azokban az épületekben, ahol nagy szerepet kap a világítás. Az ilyen helyeken elengedhetetlen csökkenteni az összköltségeket.

Az INESA LED panel beszerelése után hatékonyan végezhető a munka, és nem igényel karbantartást sem, mivel az élettartamát egyáltalán nem befolyásolja a felkapcsolások száma. Ebben az esetben nem érvényes a Retrofit kialakítás, mert itt kicserélésre kerül az egész fényforrás. Azonban ez sokkal előnyösebb lesz számtalan szempontból. Egyszerű installálni, és ha mégis probléma akadna vele, akkor a szerelése sem okoz gondot. Mivel a fénysűrűsége nagy felületre terül ki, ezért a káprázás jelenségét nagymértékben csökkenti az INESA LED panel.

Mivel rendkívüli módon képes a teret bevilágítani, ezért az addig használt fénycsöves rendszert hatékonyan leváltja. Akkor most gondoljunk bele abba, hogyha ennyire hatékonyak lehet alkalmazni az épületek belsejében, akkor miért ne lehetne a városok utcáin LED utcai világítás? Köztudott, hogy igen nagy energia szükséges egy nagyobb város közvilágításának megoldására, nem beszélve a hatalmas összegekről, amit ez felemészt. Az INESA ebben az esetben is egy, a jövőben megvalósítható koncepciót vett alapul, amellyel le lehet váltani a most alkalmazott utcai lámpákat, és biztosíthatóvá tette a LED utcai világítás használatát.

Nem csak az alacsony fogyasztása miatt lenne sokkal hatékonyabb, hanem a karbantartási költségek is látványosan lecsökkennének. Egyszerűen helyettesíthető a lámpatest lecserélésével. Nem igényel más elektronikai megoldásokat, mivel ezek minden beépítésre illenek a különböző modellekben. Sok esetben lényegesen jobb fényt képesek biztosítani, mint egy hagyományos utcai lámpa, mert a rengeteg LED utcai világítás sokkal nagyobb területet képes megvilágítani, jobb lesz a fényszórása.