Ásvány nyakláncok

Ásvány nyakláncok, hogy pörögjön az agyunk!

Amikor készülünk valahova, esküvőre, színházba, bálba, romantikus vacsorára, vagy akár egy csajos estére, mindig nagy problémát okoz, hogy mit vegyünk fel. Gondolom senki számára nem ismeretlen az érzés, amikor állunk a gardróbban és nem tudjuk, mit vegyünk fel. No, de ha megvan a ruha, akkor jön a következő nagy kérdés, milyen kiegészítőt használjunk.

Kiegészítőkkel is óvatosan kell bánni, hiszen egy-egy rosszul használt, színben vagy stílusban nem összeegyeztethető kiegészítővel igen csak el tudjuk rontani az öltözékünket. Újabban nagyon elterjedt lett az ásványi anyagokból készült ékszerek használata, amelyek mindamellett, hogy értékesek, egyediek nagyon mutatósak is. Egy szépen elkészített ásvány nyakláncok tökéletes kiegészítői lehetnek, akár egy elegáns estélyi ruhának, akár egy hátköznapi viseletnek.

Ásványi nyakláncok több színben és stílusban találhatóak, legtöbbjük bőrszálakra vagy viaszolt zsinórokra van fűzve, de természetesen már az a lehetőség is adott, hogy a megrendelő saját elképzelései alapján választhat.

Az ásvány ékszerek árát tekintve nem nevezhető olcsó ékszereknek, viszont nem elérhetetlen áron kínálják őket. Sokan nem is kiegészítőként viselnek ásványi nyakláncot, hanem annak gyógyító hatása miatt. Hiszen az achát és hematit ásványból készült nyaklánc vérnyomáscsökkentő ásvány nyakláncként ismert, a standard hossza 50 cm de rendelhető kisebb vagy akár nagyobb formában is. Mindkét ásványi anyag az agyi funkciók fejlesztésére van hatással, illetve a hematit esetében a vérképződés elősegítését is szokták emlegetni.