A női farmernadrág nem hiányozhat egy nő szekrényéből sem

 

A női farmernadrág immáron egy klasszikus ruhadarab, több mint 140 éve illeszkedik a divathoz és soha nem veszíti el a báját és a változatosságát. Az 1873-ban Levi Strauss által megalkotott nadrág az évek során munkanadrágból a divat kedvencévé vált.

A Joyzone ruha webáruháznál széles a női farmernadrágok választéka. Mindenki imádja a farmert, hiszen ez a ruhadarab minden évben és minden szezonban újra meg újra képes megújulni. Akár rövidnadrág, csőfarmer, magasított derekú vagy boyfriend, ez a női farmernadrág nem hiányozhat egy nő szekrényéből sem és persze nem is kevés helyet követel magának.

Ha nem tudjuk, mit vegyünk fel, egy pólóra és egy kék farmernadrágra mindig számíthatunk. Akár órákig tartó shoppingoláshoz vagy kényelmes, vasárnapi reggelizéshez esetleg rövid kiránduláshoz, vagy, ha csak kimegyünk az állatkertbe a gyerekekkel, a farmer mindenhol helytáll. A rövid farmernadrág kitűnő választás a meleg nyári napokra is. A világoskék variációnak minden szekrényben ott a helye, és mindig megy. A színes denimek a klasszikus farmernek a legnyáriasabb variációja. A sötétkék farmer közelíti meg legjobban az eredetit, mindig elegáns és szexi. A trendi koptatások és a legújabb változatok által a farmer minden szezonban megújul.