A liliomfa jellegzetességei és gondozása

A kerti növények általában nem igényelnek sok gondozást, jelenlétük mégis különlegessé teszi a környezetet. Webáruházunkon keresztül egyszerűen megrendelhet cserjéket, fákat, virágokat és sok más különlegességet. Biztosan Ön is hallott már a magnóliáról, amely a liliomfa egy másik megnevezése.

A liliomfa egyik különlegessége, hogy már kora tavasszal virágzik, így a tavaszi hónapokban teljes szépségében élvezheti a látványt, amelynek dekoratív megjelenése rendkívül kiemeli a kert szépségét. A liliomfa virágaira jellemző a felfele íveltség. Rendkívül széles színválasztékot talál, így minél több színben ülteti el, annál színesebbé varázsolhatja kertjét.

Több méretben megrendelhető a liliomfa: a 3-5 méteres fák, alacsony méretüknek köszönhetően, kiválóan dekorálhatják a teraszt, a 7-10 méteresek pedig kertünk esztétikai szépségét növelhetik.

Gondozásuk nem igényel komoly feladatokat, nem szükséges rendszeresen öntözni, így akár egy hétvégi kirándulás vagy nyaralás esetén sem kell aggódnunk, hogy elvesztik szépségüket.