5 tipp a fenyőbútorok online vásárlásához

5 tipp a fenyőbútorok online vásárlásához

Fenyőbútorok online vásárlása ugyan lehetővé teszi, hogy számunkra legmegfelelőbb modell kiválasztásáraannyi időt szánjunk, amennyit csak akarunk, de a nekünk tetsző bútort csak virtuálisan mustrálhatjuk meg.

Nézzünk néhány jó tanácsot, ha fenyőbútor webáruházban vásárolunk.

1 Legyen egyértelmű, világos elképzelésünk

Állítsuk fel az alapvető referenciapontokat.

  • Mérjük meg a rendelkezésre álló helyet ahová a fenyőbútort szánjuk, de a biztonság kedvéért mindig egy kicsit bővebben számoljunk, hogy a megrendelt ágy vagy komód tökéletesen illeszkedjen a szobába.
  • Vigyázzunk a monitoron megjelenő színekkel, figyeljünk oda, hogy lehetőleg színhelyesen legyen beállítva.

2 A bőség zavara

Kattintástól kattintásig nagyon rövid idő alatt több fenyőbútor ajánlattal találkozhatunk.

  • Állítsunk be költségkeret korlátot magunknak.

Másrészt, ha rátalálunkálmaink fenyőbútor kisasztalára , semmi sem akadályoz meg bennünket abban, hogy vásároljunk egy csinos vázát ahhoz, hogy megrendeljük…

  • Általában minden fenyőbútor webáruház lehetővé teszi a keresés szűrését. Adjuk meg a vásárolni kívánt fenyőbútor alapvető kritériumait: a bútor típusát, színét, méreteit, így kevésbé veszünk el a weboldalon.

3 Hasonlítsuk össze a fenyőbútor árakat

A neten sok jó ajánlatot találunk, de fennáll annak a veszélye, hogy csapdába esünk, és mégsem találunk rá a  jó ár-érték arányú fenyőbútorunkra.

Hasonlítsuk össze a különböző fenyőbútor webáruházak ajánlatait egymással. Ez az internetes vásárlás egyik előnye, csak néhány percet vesz igénybe, és gyorsan áttekinthetjük a fenyőbútorokpiacát.

A helyes árértékeléshez vegyük figyelembe az anyagok minőségét, és nem utolsó sorban a webáruház által kínált akcióit, illetve a különböző előnyöket is, mint például ingyenes szállítás, vagy meghosszabbított garancia.

 

4 Kérdezzünk bátran!

Ha megtaláltuk a minden tekintetben tökéletesbútorunkat, de olyan információra van szükségünk, amit nem találtunk meg honlapon, vegyük fel a kapcsolatot a fenyőbútor webáruház ügyfélszolgálatával.

Telefonon, vagy e-mailben is érdeklődhetünk. Az e-mail előnye, hogy írásban kapunk választ, amelyekre hivatkozhatunk, ha esetleg a leszállított fenyőbútor nem egyezik meg a kapott információval.

5 Gondoljunk a szállításra

Fontos, hogy alaposan tanulmányozzuk a fenyőbútor webáruház által kínált   szállításnak minden részletére.

Garantált az azonnali szállítás? Van raktáron, vagy az üzletben?

Még a szétszereléskor is a legtöbbfenyőbútor terjedelmes vagy nehéz, vagy mindkettő egyszerre. Ha a tízedik emeleten lakunk, és a megrendelt fenyőbútor nem fér el a liftben, fel kell vinni a lépcsőn, ami nem egyszerű feladat. Számítsunk arra, hogy a szállítás költsége biztosan magasabb lesz, ezért is figyeljünk oda a szállítás megrendelésére.